FAQ

FÅ SVAR PÅ DINA FRÅGOR HÄR

Svaret på denna frågan är ja, men ha i åtanke att det bor både hund och flera katter som strosar fritt på gården.

Nej, detta för att vi ännu inte hittat ett recept som gör sig bra i vår extremt varma vedugn. Degen blir tyvärr torr och bränd och det vill vi inte servera. Däremot har vi andra smarriga alternativ som exempelvis en Caprese på säsongens primörer med vår egen Mozzarella i huvudfokus, toppad med en vinegrette. 

 

Då vi är ett litet företag bygger det på att vi tre delägare jobbar MYCKET och själva är i driften. Vi har inte ekonomiskt utrymme att ha en anställd på att enbart svara i telefon, därför avstår vi från det. Välkomna att maila oss på hej@vedenslustgard.com om ni har frågor som ni inte får svar på här!

 
 
Vårt bokningssystem är helautomatiserat, vilket innebär att du bokar bord här på vår hemsida. Vi tar alltså inte emot bokningar via mail eller andra forum.
 
 
 

Lugn i stormen, har du kikat i skräpposten? Ibland hamnar den tyvärr där… Om den inte finns där, skicka iväg ett mail!

 
 
 
 

När du bokade bordet fick du en bokningsbekräftelse till din mail (ibland hamnar den tyvärr i skräpposten), via den bekräftelsen har du också möjlighet att avboka ditt bord! Vi ber er att avboka på detta sättet i första hand! Om ni mot förmodan inte lyckas, skicka iväg ett mail!

 
 
 
 
 

Kul att du gillar våra lokaler, men svaret är tyvärr NEJ! Vi har valt att avstå från denna sortens förfrågningar då det inte är det vi vill arbeta med, samt att privata tillställningar inte klaffar med våra tillstånd! Att vi själva bor i huset intill restaurangen är ytterligare en anledning till att vi väljer att avstå.

 
 
 
 
 

BOKA BORD

KONTAKTA OSS

Av olika anledningar har vi valt att avstå från att ha telefon,
men ni når oss via mail & sociala medier.

MAIL

hej@vedenslustgard.com

 

ADRESS

Skånings-Åsaka Kartegården 2
532 96 Skara

SOCIALA MEDIER

© Vedens Lustgård 2022 I Skapad av Modhs Webbyrå