FAQ

FÅ SVAR PÅ DINA FRÅGOR HÄR

Svaret på denna frågan är självklart ja! Vi älskar när ni tar med era vovvar till oss och de är välkomna både ute och inne! Ha bara i åtanke att det bor flera katter som strosar fritt på gården. Tänk också på att vi onsdagar under högsäsong har livemusik och att ljudnivån kan vara för hög för hundar!

Vi ber dig att inte rasta din hund på vår möblerade innergård, utan detta görs bortanför vår parkering!

Det gör vi! Eller ah, så glutenfri som den kan bli i en miljö där det virvlar mjölpartiklar runt om i luften! Vi gör såklart vad vi kan för att inte kontaminera den glutenfria pizzan med gluten!

Då vi är ett litet företag bygger det på att vi två delägare jobbar MYCKET och själva är i driften. Vi har inte ekonomiskt utrymme att ha en anställd på att enbart svara i telefon, därför avstår vi från det. Välkomna att maila oss på hej@vedenslustgard.com om ni har frågor som ni inte får svar på här!

 
 
Vårt bokningssystem är helautomatiserat, vilket innebär att du bokar bord här på vår hemsida. Vi tar alltså inte emot bokningar via mail eller andra forum.
 
 
 

Lugn i stormen, har du kikat i skräpposten? Ibland hamnar den tyvärr där… Om den inte finns där, skicka iväg ett mail!

 
 
 
 

När du bokade bordet fick du en bokningsbekräftelse till din mail (ibland hamnar den tyvärr i skräpposten), via den bekräftelsen har du också möjlighet att avboka ditt bord! Vi ber er att avboka på detta sättet i första hand! Om ni mot förmodan inte lyckas, skicka iväg ett mail!

 
 
 
 
 

Kul att du gillar våra lokaler! Vi har valt att avstå från privata fester så som bröllop och dylikt. Däremot kan du boka ”konferens” eller dagsmingel under lågsäsong, alltså September – April. Skicka ett mail så ska vi se vad vi kan få till!

 
 
 
 
 

BOKA BORD

KONTAKTA OSS

Av olika anledningar har vi valt att avstå från att ha telefon,
men ni når oss via mail & sociala medier.

MAIL

hej@vedenslustgard.com

 

ADRESS

Skånings-Åsaka Kartegården 2
532 96 Skara

SOCIALA MEDIER

© Vedens Lustgård 2022 I Skapad av Modhs Webbyrå